Om oss

– En webbyrå i Linköping och Vimmerby

Vi vet vad som krävs

Vi är en webbyrå som funnits sedan 2012. Sedan dess har vårt fokus helt och hållet legat på att utveckla hemsidor genom ett verktyg som heter WordPress (läs mer om varför vi valt WordPress här). För närvarande finns vi på plats i Linköping och Vimmerby, men våra kunder finns över hela Sverige. Så även om ert företag finns på andra orter i vårt avlånga land kan vi hjälpa er med er nya hemsida.

Det ska inte vara svårt eller jobbigt

Sedan starten har målet varit att förenkla ägandet och förvaltningen av hemsidor för företag. I samtal med företag i olika storlek framkom det ofta att ingen tid, ork eller intresse fanns att hålla på med hemsidan, men att man förstod att det är viktigt att ha en för att kunna bli hittad av nya och gamla kunder. Det är just det problemet vi vill lösa.

Vårt fokus ligger på kvalité

Det är stora skillnader mellan olika hemsidor, både genom vilken server de ligger på och hur de är kodade. Vi satsar hårt på att ha kvalité rakt igenom, från första mötet med kunden till leverans och förvaltning av hemsidan. Alla våra kunders hemsidor komprimeras och optimeras för maximal prestanda; Naturligtvis fungerar alla våra kunders hemsidor väl på olika typer av enheter, t.ex. mobil, tablet och desktop.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Om ni vill komma i kontakt med oss så gör ni den enklast genom att ringa eller maila oss.

Våra fokusområden

Webbstrategi

Vi hjälper er att lyckas med er webbnärvaro genom att grunda och implementera en vinnande strategi.

Läs mer

Webbdesign

Med rätt design ökar vi konverteringen och användarvänligheten på er hemsida.

Läs mer

Webbutveckling

Med WordPress enorma kraft och potential kan vi utveckla nya lösningar för er.

Läs mer

Drift & förvaltning

Vi erbjuder säker och snabb drift för er nya hemsida med vårt populära supportavtal.

Läs mer