Webbutveckling

– Vi är en WordPress-byrå

Fördelarna är många

Det finns oerhört många olika sätt att bygga en hemsida på. Vi använder oss uteslutande av ett system som heter WordPress för att utveckla hemsidor till våra kunder. Varför gör vi då det? Jo, fördelarna med det här system är väldigt många. Här kommer några anledningar!

Skalbarhet

Även om ert företag idag är litet eller stort kan det vara bra att tänka stort inför framtiden. Med WordPress finns alla möjligheter att skala upp er digitala närvaro utan byte av system eller stora investeringar. I det här systemet finns det plats att växa.

Användarvänlighet

WordPress är ett typ av CMS-system, vilket står för Content Management System, eller helt enkelt innehållshanteringssytem på svenska. Hemsidor byggda i WordPress är oerhört lätta att administrera.

Framtidssäkert

WordPress används av ca 35% av all världens hemsidor idag. Utveckling, uppdateringar och förbättringar sker hela tiden. Att använda det gör att ni slipper risken att betala för ett system som inte finns kvar om några år.

Integrationer

Det går smidigt att göra integrationer med systemet. Många färdiga lösningar finns redan idag, vilket gör valet av WordPress som CMS-system väldigt kostnadseffektivt.

Vill ni också ha en stabil hemsida?

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte med oss så kan vi gå igenom er verksamhet för att se om det finns någonting som vi kan göra för er som förenklar er företagsvardag.

Gör som många andra, ta del av vår paketlösning

Vi vet vad det innebär att driva ett företag. Just därför har vi skapat en paketlösning som täcker behoven som företag ofta ha när det kommer till hemsidor.

Läs mer