Drift och förvaltning

– Gör er grej, så gör vi vår

Vi förenklar din vardag

Vi tror på att man ska lägga sin energi och tid på det man är bra på och sådant man tycker är roligt; Det är precis vad vi gör också! Vi älskar det vi gör och vi gör det bra. Istället för att ni ska lägga onödig energi på er hemsida så tycker vi att ni ska fokusera på det ni är bäst på i er verksamhet.

Med det i åtanke skapade vi vårt mycket omtyckta supportavtal. Med det slipper ni lägga en enda tanke på er hemsida; Vi sköter helt enkelt allt åt er. Många av våra kunder tycker det är skönt att endast ha en leverantör att vända sig till, vilket vi förstår. Vi kan t.o.m. sköta om era domäner, så ni bara får faktura från en enda leverantör.

Den här tjänsten är förpackad på ett mycket förmånligt sätt för er som kund. Nedan kan ni läsa mer om vad som ingår i våra supportavtal.

Psst!

Har ni en hemsida idag som ni är nöjda med? Lugn, vi kan fortfarande hjälpa er med drift och förvaltning. Ta kontakt med oss så berättar vi hur.

Har ni ingen hemsida idag? Toppen, då rekommenderar vi vår populära paketlösning!

Vad som ingår

Våra supportavtal är fullproppade med det du behöver till din nya hemsida.

Uppdateringar

Din hemsida behöver kontinuerliga uppdateringar för att bibehålla säkerheten och snabbheten. Ibland är det enkla knapptryckningar, men ibland kan det strula till sig ordentligt. Det gäller att veta vad man gör när uppdateringar genomförs. Med våra supportavtal behöver ni inte lägga en enda tanke på detta; Vi löser allt åt er.

Premium-tillägg

Er hemsida kommer nyttja kraften hos många av de mest populära premium-tillägg som finns på marknaden genom att ni får tillgång till våra licenser.

Support

I alla våra supportavtal finns ett antal timmar som ni kan nyttja bäst ni vill. Vi har bred kompetens inom digital marknadsföring och webbnärvaro för företag, vilket gör att vi kan coacha er eller agera som bollplank vid behov. Timmarna kan också användas för att ändra saker på er hemsida.

Backups

Vi tar backups på er hemsida varje dag och sparar dessa kopior i upp till hela 30 dagar. På så sätt kan ni sova gott om nätterna, med vetskap om att er hemsida alltid kan återställas om något oväntat skulle hända.

Säkerhet

Tyvärr är det vanligt att hemsidor idag blir hackade. Vi ser till att höja och bibehålla säkerheten på din hemsida för att minimera risken att så händer.

Kryptering

Er nya hemsida får ett SSL-certifikat som ser till att datan som skickas från och till servern och era hemsidebesökare krypteras. Det är standard idag, men det är ändå väldigt många hemsidor som saknar detta. Hemsidor utan SSL anses osäkra av t.ex. Google.

Optimerad miljö

Vi samarbetar med en av Nordens absolut bästa leverantörer av serverlösningar för WordPress-hemsidor. Att ha en optimerad miljö för sin hemsida är otroligt viktigt för att ens hemsida ska kunna laddas in snabbt för era besökare och kunder.

Statistik & analys

Vi hjälper er att koppla på valfritt statistikverktyg, men förslagsvis Google Analytics. Ni kan då få mer information kring vilka som besöker er och varifrån de kommer.

Avstämningsmöten

Minst en gång varje år har vi tillsammans ett avstämningsmöte, där vi går igenom hur er hemsida fungerar för er. Vi går där igenom ett antal fasta punkter.

Utbildning

Ni får utbildning i er hemsida och hur ni själva kan uppdatera och ändra på hemsidan, om ni så vill.

Gör som många andra, ta del av vår paketlösning

Vi vet vad det innebär att driva ett företag. Just därför har vi skapat en paketlösning som täcker behoven som företag ofta ha när det kommer till hemsidor.

Läs mer