Vårt populära hemsidepaket

– Behåll fokus på er kärnverksamhet

Ny hemsida

Vi tar fram en ny och snabb hemsida för ert företag. Hemsidan kommer vara optimerad för mobila enheter.

Läs mer här.

Drift, förvaltning & support

Vi sköter sedan allt som har med er hemsida att göra. Sådant som man inte tänker på, men som måste göras.

Läs mer här.

Ni får allt ni behöver

Vi ser till så allt fungerar som det ska från början till evigheten.

Vi förklarar

Vi har tagit fram ett mycket populärt paket där ni både får en ny hemsida för er verksamhet och förvaltning av hemsidan till ett mycket bra pris. Paketet passar alla sorters företag, men kanske främst de som vill behålla fokus på sin kärnverksamhet och slippa oroa sig över om deras hemsida fungerar som förväntat.

Supportavtalet

Avtalet kan du läsa mer om här, men kort och gott går det ut på att du slipper tänka på att du har en hemsida överhuvudtaget. Eventuella problem som dyker upp löser vi åt dig. Inte nog med det, genom att låta oss göra din nya hemsida sparar du tusenlappar [1] på vårt supportavtal.

Hosting, säkerhet & backups

Det kanske tråkiga, men ack så viktiga att tänka på! Tyvärr är det relativt vanligt idag att hemsidor ligger hos server-leverantörer som inte alls håller måttet. Det undviker vi genom att din hemsida läggs hos vår partner, Oderland. Bara genom att ha rätt server-leverantör blir hemsidan avsevärt mycket snabbare; Som vi brukar säga: Ni kommer märka skillnaden!

Samtidigt är det tyvärr vanligt att hemsidor kapas eller blir hackade. Det kan lätt bli dyrt att fixa det, vilket i kombination med att saker kan gå förlorande inte är särskilt kul. Men lugn, vi hjälper er med att hålla er hemsida säker. Om olyckan ändå skulle vara framme åtgärdar vi det åt er, utan förluster m.h.a. kontinuerliga backups.

[1] Normalt kostar vårt supportavtal 800kr/mån, men om du låter oss göra din hemsida kostar det istället 600kr/mån. Du sparar alltså 2400kr/år! Alla priser exkl. moms.

Fr. 9990 kr exkl. moms

Priset beror på vad ni behöver vilket innebär att ni erhåller offert för just er nya hemsida. Priset i offert för paketlösning gäller alltid vid bindningstid på 36 månaders av vårt supportavtal.

Jag är intresserad

Ett axplock av funktioner ni kan ha

API-kopplingar

Bildspel

Blogg

E-handel

Flera språk

GDPR-implementering

Kontaktformulär

Proffsiga e-postadresser

Koppling till sociala medier

SSL-certifikat

Statistik

Videos

Boka möte

Om det här verkar vara intressant för er, fyll då i formuläret nedan så återkommer vi till er inom kort. Vi bokar då ett möte, fysiskt eller digitalt, och går igenom er verksamhet och hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt
Obligatoriskt
Obligatoriskt
Skriv detta om du vill att vi ringer dig
Du kan läsa om villkoren här. Du måste godkänna villkoren för att kunna använda formuläret.