Ny hemsida

– Vi skräddarsyr er nya hemsida till ert företag

Ansiktet utåt för ert företag

Er hemsida kan i många fall vara det första som era nya kunder möter. Många anser också en välfungerande hemsida till att vara en kvalitetsstämpel på ett välmående företag. Vi vet vad som krävs för att era nya och gamla kunder ska uppfatta er på rätt sätt när de besöker er nya hemsida. Vad tycker vi är viktigt? Jo, nämligen:

Användarvänligheten

Det finns inte mycket som kan irritera en besökare mer än att hen inte hittar, eller att knappar inte fungerar eller leder dit man tror att de ska leda. Det krävs erfarenhet i branschen för att lyckas med webbdesign; Och ja, den erfarenheten har vi.

Snabbheten

Vi blir allt mer otåliga när vi surfar på internet. Därför kan snabbheten på en hemsida vara avgörande om vi väljer att surfa vidare på den sidan eller inte. Vi anser att en hemsidas snabbhet inte ska vara avgörande om ni får en ny kund eller inte, därför lägger vi mycket energi på att få den att bli snabb.

Säkerheten

Både för era besökare och för er själva. Alla våra kunders hemsidor har SSL-certifikat som krypterar all data som skickas mellan hemsidans server och dess besökare. Samtidigt säkrar vi upp er nya hemsida så den står emot hackers.

Krångelfriheten

Det här är visserligen ett ord utanför SAOL, men för oss innebär det att vi inte krånglar till det i onödan. Det ska inte vara svårt eller jobbigt att äga en hemsida, särskilt inte om man låter oss sköta drift och förvaltning.

Behöver ert företag en ny hemsida?

Boka ett möte med oss så går vi igenom er verksamhet för att se hur vi kan hjälpa er.

Våra fokusområden

Webbstrategi

Vi hjälper er att lyckas med er webbnärvaro genom att grunda och implementera en vinnande strategi.

Läs mer

Webbdesign

Med rätt design ökar vi konverteringen och användarvänligheten på er hemsida.

Läs mer

Webbutveckling

Med WordPress enorma kraft och potential kan vi utveckla nya lösningar för er.

Läs mer

Drift & förvaltning

Vi erbjuder säker och snabb drift för er nya hemsida med vårt populära supportavtal.

Läs mer

Gör som många andra, ta del av vår paketlösning

Vi vet vad det innebär att driva ett företag. Just därför har vi skapat en paketlösning som täcker behoven som företag ofta ha när det kommer till hemsidor.

Läs mer